Cautare

8238 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (3.69 secunde)
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Primarul din Sfantu Gheorghe: Steagul a devenit si simbolul lipsei de respect al autoritatilor fata de comunitatea secuiasca. Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a fotografiat alaturi de lideri ai UDMR in timp ce tinea in mana steagul Tinutului Secuiesc.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
Asa ca au dat pe goarna unul dintre numele care au cele mai mari sanse de a se lua "la tranta" cu Nicusor Constantinescu, fostul presedinte (catalogat de unii "ilegal"), dar pe care, in continuare, il sustine PSD.
Virusul gripei aviare a facut ocolul tarii si, dupa cum spune Ministrul Sanatatii, Gheorghe Flutur, chiar daca focarele din acest moment vor fi inchise, din toamna vor aparea iarasi probleme.
Presedintele Partidului Republican, Gheorghe Dinu, il apara pe seful statului, pentru care baga mina in foc ca nu a fost informator.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
"Vreau feedback de la populatie. Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Toni's Trade este unul din magazinele recunoscute in Constanta care ofera posibilitatea achizitionarii de produse electro-casnice in rate.
Situatia tensionata existenta pe platforma siderurgica, accentuata de intentia anuntata de Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) si Forum de a declansa la sfarsitul acestei luni conflictul de interese daca administratia Combinatului nu va incepe negocierea noului Contract Colectiv de Munca (CCM), va fi discutata azi la Guvern.
Reprezentantii coalitiei de guvernare au discutat despre componenta echipei care va participa la discutiile cu Fondul Monetar European si cu reprezentantii Comisiei Europene. Din echipa desemnata de premierul, Emil Boc, fac parte:
Dinel Staicu reuseste sa-l ia pe Gheorghe Bica in conducerea SIF Oltenia, cu ajutorul colegilor din CA, care au votat in unanimitate pentru cooptarea ca administrator a fostului sef al IPJ Dolj. In aprilie 2010, din lipsa de cvorum, actionarii nu au reusit sa-l trimita pe Bica in CA.
A fost o seara de poveste! Tudor Gheorghe a facut spectacol la Sala Palatului A fost o seara de poveste aseara, la Sala Palatului. Pe scena a urcat maestrul Tudor Gheorghe, care a oferit miilor de spectatori un regal liric si melodic.
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. ... Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu: ... - Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban. ... Cu ea vom convietui inca o buna bucata de vreme.
google-analytics.com